5. Moje dary

Kdy: Sobota 20.2. a Sobota 5.3.2016
Čas: 10:00 - 17:00
Kde: AUTENTICO, Kubelíkova 43, Praha 2.

Motto"Co mi sudičky daly na cestu."



Přišli jsme na svět s unikátními a přesně nastavenými schopnostmi, dary, talenty, kterými disponují naše tělo, ruce, srdce a bytí. Nikdo vám o nich zatím neřekl. Ani nemohl. Jsou to kvality, které nám nikdo nemůže předat, ale ani je nám nikdo nemůže vzít. Naopak, my máme možnost dělit s o ně s ostatními - pokud se s nimi v prožitku spojíme.

Atmosféra v duchu: nejsme na to sami. Stojí za námi velká podpora - pojďme se s ní naučit spojit. Každý máme v sobě Průvodce, který nás našimi dary může provést. Spojení s ním nám po dnešním semináři zůstane už napořád. 

Program, kterým si na tomto setkání všichni projdeme:
  1. Na začátku každý dostaneme originální malý dárek, - ten, který přináleží právě nám, hmotný symbol, který budeme mít celý den u sebe a odneseme si jej i domů.
  2. Řízená imaginace na spojení s naším vnitřním Průvodcem. Imaginační cesta do nitra. Tuto imaginaci si osvojíte a můžete jí používat i nadále kdykoliv budete potřebovat.
  3. Individuální práce na téma Dary. Jednak se spojíme s dary, které už máme, abychom si je připomněli a pojmenovali. Získáme jejich mapu. A podíváme se i na dary (nástroje, dovednosti, talenty), které jsou pro nás potenciálně nachystané, pokud se rozhodneme v životě vykročit novým směrem, na novou cestu, jež je v souladu s naším posláním: protože právě tyto dary budeme na své cestě potřebovat. Jak velký je náš úkol, tak velké jsou naše dary. Vždycky je nám dáno. Pojďme se spojit s tím, co budeme potřebovat na své nové cestě, pokud se např. právě chystáme změnit staré zaměstnání, rutinu, opustit krajinu, která nám již nevyhovuje. Na cestě do neznáma se nám nový kompas, průvodce a nástroje budou hodit. S nimi bude nová cesta bezpečná i vzrušující.
  4. Sdílení, diskuze, propojení se navzájem, vzájemná zpětná vazba k tomu, co jsme dostali.
  5. Uzemnění, propojení se zemí, docenění toho, co jsme dostali a návazující spojení se s živou chutí se o své dary náležitě podělit, naložit s nimi. Vrátit nějak světu vše krásné, co jsme dostali.
V ceně je zahrnuto i malé občerstvení (káva, čaj, voda, ovoce).
 Součástí programu je hodinová pauza na oběd.

Rezervujte si prosím své místo ve skupině včas - přihlášením se na mail: aridsun@seznam.cz